ANTALYA / AKSU - Süleyman Erten Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflar düzeyinde etkinlikler yapıldı ve en iyi fotoğraf yüklendi

Ara

4.lük Kupamızı Aldık

Ekm

Hayırseverimiz Sayın İsmail ERTEN'i ziyaret ederek Sayın Valimizin 100. yıl Cumhuriyet Resepsiyonuna davet plaketini kendisine taktim ettik. Okulumuz ile ilgili istişare de bulunarak, yardımlarını esirgemeyen Hayırseverimiz Sayın İsmail ERTEN'e teşekkürlerimizi sunduk.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ekm

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Dairesinde görevli personellerin okulumuzda siber suçler ile ilgili olarak 12. sınıf öğrencilerimize bilgi paylaşımında bulunmuştur.

May

YAKAN TOPTA İLÇE ŞAMPİYONUYUZZZZ

May

Trafik haftası nedeniyle '' 5 dakika da 5 Trafik İşareti'' etkinliği kıapsamında öğrencilerimize farkındalık oluşturulmuştur.

Nis

Depremzede öğrencimizi evinde ailesi ile birlikte ziyaret ederek bir nebze olsa acılarını paylaşmak ve eksiklerini gidermeye çalıştık.

Nis

Okulumuz öğrencileri Aksu Anadolu Park'ta paintballa doydu.

AKSU BELEDİYESİNE VE FETTAHLI MAHALLE MUHTARLIĞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

SINAVLARIN YORGUNLUĞU ATILDI

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler günü Okul Aile Birliği Üyeleri ve Muhtarımız Ahmet KAYA'nın katılımlarıyla kutlandı.

Kas

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele polisleri tarafından öğrencilerimize terörle mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Okul Aile Birliği Yöentim Kurulu 09/11/2022 tarihinde yaptığı toplantıda

Okul Aile Birliği Başkanlığına ve Disiplin Kurulu Üyeliğine Ahmet ELÇİN

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcılığına Ramazan HOYRAZ

Muhasip ve Servis Denetleme Üyeliğine Hüseyin ÇİÇEK

Genel Sekreterliğe Ömer METİN

Üyeliğe Kerem ŞEVİKTEKİN seçilmiştir.

Süleyman Erten Okul Müdürlüğü olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerimizden Salih ÜREN Antalya Kemer'de düzenlenen Uluslararası Muay Thai yarşmasında 2, olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.